Telefon-ikon
02424
Ring og vi svarer på sekunder eller bruk kontaktskjema
En rosa Boligelektrikeren-bil
Kundelogin



Viktigheten av jording: Beskytt hjemmet ditt mot elektriske farer

trenger du jording på anlegget? Ring oss nå og kom i kontakt med en dyktig elektriker innen 5 sekunder.

Ring oss på 02424

Foretrekker du å skrive til oss? Klikk her

Hvorfor er det farlig å ikke ha jording?
Hva kan det resultere i å ikke ha jording på anlegget?
En dyktig elektriker fra Oslo og omegn med armene i kors

Hvordan trekker elektrikere jording og hva innebærer prosessen?

Ring oss på 02424

  1. Planlegging og Inspeksjon: Først vurderer elektrikeren det eksisterende anlegget for å bestemme behovet for jording. Dette inkluderer en inspeksjon av sikringsskapet og alle tilkoblede elektriske apparater.
  2. Installasjon av Jording: Elektrikeren installerer en jordleder som kobles til en jordelektrode (som kan være en jordspyd eller en jordplate) som er nedgravd i bakken. Denne jordlederen skal ha tilstrekkelig tykkelse og være korrekt tilkoblet for å sikre effektiv jordforbindelse.
  3. Testing: Etter installasjonen tester elektrikeren jordingen for å sikre at det er en solid forbindelse til bakken. Dette innebærer å bruke spesialverktøy for å måle jordmotstanden og bekrefte at jordingen fungerer som den skal.
  4. Kvalitetssikring: Til slutt gjennomgår elektrikeren hele systemet for å sikre at alle tilkoblede apparater og komponenter har korrekt jording. Eventuelle feil rettes opp for å forhindre potensielle farer.
Kontakt oss for en sikkerhetsvurdering

Trenger å trekke jording på anlegget? Eller ønsker du å teste jording i hjemmet? Ta kontakt og få hjelp av en dyktig elektriker!