Telefon-ikon
02424
Ring og vi svarer på sekunder eller bruk kontaktskjema
En rosa Boligelektrikeren-bil
Kundelogin

Vi gjør veien fra problem til løsning kortest mulig

Det skal være lett for deg å få øye på oss, komme i kontakt med oss og bli fornøyd med oss. Derfor har vi rosa biler og enkelt telefonnummer. Bare ring 02424 – vi svarer på sekunder.

En erfaren elektriker fra Oslo-området som smiler

Vår tjeneste bygger på lang erfaring

Siden 2003 har vi vært en effektiv, pålitelig og fleksibel leverandør av el-tjenester i Stor-Oslo. Vår 24-timers servicetjeneste sikrer at vi alltid står klare til å hjelpe. Vi vet at når du kontakter oss med et problem, så ønsker du rask hjelp, presist oppmøte og en pålitelig og imøtekommende fagarbeider. Derfor har vi jobbet målbevisst med å få ned ventetiden på telefonhenvendelsene våre og lage et smidig system som automatisk setter opp din avtale med en elektriker. Dessuten har vi aldri gitt oss på kompetanseheving. Elektrikerne som vi sender ut til deg, er dyktige problemløsere som brenner for yrket sitt og møter deg med et smil.

Våre garantier og kundeløfter

Vi har en visjon om å levere rask hjelp, hele døgnet. Vårt samfunnsoppdrag er derfor å skape de beste håndverkeropplevelsene for kundene våre. Dette skal vi oppnå gjennom våre verdier.

Emblem illustrasjon som sier rask hjelp, rask respons, hele tiden, med Boligelektrikeren sin logo i midten

Vi garanterer at fagarbeiderne våre er:

 • Raske: Vi svarer, møter opp og jobber raskt.
 • Flinke: Vårt håndverk er av høy kvalitet.
 • Hjelpsomme: Vi gir oss aldri på service og kundetilfredshet.
 • Til å stole på: Vi leverer alltid på det vi lover.

Våre kundeløfter til deg:

 • Raske svar: Ringer du oss, svarer vi i løpet av 5 sekunder.
 • Rask hjelp: Vi leverer tjenester samme dag du bestiller.
 • Kvalitetsarbeid: Alt arbeid vi utfører, leveres av fagfolk. Flere av våre fagarbeidere har lang erfaring og vi gjennomfører jevnlig kursing for å holde oss oppdaterte.
  • Rask oppfølging: Trenger du oppfølging etter utført arbeid, leverer vi på dagen.

  20 år med privatkunder i fokus

  Boligelektrikeren har en stolt og lang fortid. Vi startet med en idé om en 24-timers servicetjeneste som alltid sto parat for kunden. Det er et mål vi har satt ut i livet, og som skiller oss fra mengden: Vi er alltid ved kundens side.

  Boligelektrikeren har alltid hatt et stort engasjement for privatkunder. Vi er stolte av at 95 % av våre kunder er privatkunder. Ingen kjenner deres behov og ønsker bedre. Derfor har vi laget et bookingsystem som raskt og enkelt setter kunden i kontakt med en dyktig elektriker, og som gjør at vi kan hjelpe og behandle svært mange kunder hver dag. Vi videreutvikler stadig løsningene våre og jobber hele tiden for å gi kundene det de trenger, når de trenger det.

  Man jobber ikke 20 år i faget uten å ta til seg mange nyttige lærdommer.

  Vi er stolte av alle kundene vi har hjulpet på vår vei, og minst like stolte av alt vi har lært av dem. Hvert møte er en mulighet for oss til å bli klokere, mer effektive og finne gode, skreddersydde løsninger for kundene våre.

  En elektriker som liker å jobbe med privatkunder, hele døgnet
  En dyktig elektriker fra Oslo og omegn med armene i kors

  Landets dyktigste elektrikere

  Vi huser hele 43 elektrikere med et brennende engasjement for faget sitt. Vi jobber konstant med kompetanseheving, internkursing, opplæring og erfaringsdeling. Boligelektrikeren består av fagarbeidere med flere tiårs erfaring, men også nyutdannede lærlinger som gleder seg over et spennende og variert arbeidsliv. Sammen er vi et drømmelag!

  Vi jobber for et inkluderende, trygt og morsomt arbeidsmiljø fordi vi vet at fagarbeideren som trives på jobb, finner de beste løsningene. Du kan være trygg på at kollegaene våre møter deg med et smil.

  Vi hjelper elektrikerne med å nå sitt potensiale. Vi er stolte av å ha kollegaer som begynte som lærlinger hos oss og som nå jobber som serviceledere,

  Vi rekrutterer stadig nye kollegaer og er alltid på jakt etter talenter.

  Hvorfor rosa?

  Rosafargen understreker verdiene våre og at vi ønsker å være utadvendte og synlige.

  Tilgjengelig

  Vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet og alltid raske med å sette deg i kontakt med en fagarbeider.

  Trygg

  Vi har gode rutiner for alt arbeid vi gjør. Alle våre fagarbeidere er sertifiserte og vi følger selvsagt den lovpålagte reklamasjonsretten.

  Nyskapende

  Vi fornyer oss alltid i møte med kundenes behov og lærer opp våre ansatte i alle nye teknikker.

  Les mer om våre tjenester