Telefon-ikon
02424
Ring og vi svarer på sekunder eller bruk kontaktskjema
En rosa Boligelektrikeren-bil
Kundelogin



Alt du trenger å vite om lysbrytere

Bytte lysbryter? Ring oss nå og kom i kontakt med en dyktig elektriker innen 5 sekunder.

Ring oss på 02424

Foretrekker du å skrive til oss? Klikk her

Typer Lysbrytere
  • Trådløs lysbryter: En trådløs lysbryter gir deg fleksibilitet til å kontrollere belysningen uten å måtte installere kabler. Dette er ideelt for områder der det er vanskelig å trekke kabler, eller for oppgraderinger uten omfattende elektrisk arbeid.
  • Smart lysbryter: Smart lysbrytere gir deg muligheten til å styre belysningen via en app på telefonen din eller med stemmekommandoer. De kan integreres med smarthus-systemer og gir ekstra funksjoner som tidsplanlegging og energistyring.
  • Elko lysbryter: Elko er et velkjent merke for elektriske komponenter, og deres lysbrytere er kjent for kvalitet og pålitelighet. Elko lysbrytere tilbyr et bredt utvalg av design og funksjoner for å passe dine behov.
  • SG lysbryter: SG stikkontakter er noe mindre velkjent, men andel som ønsker dette utstyret vokser da dem sitt utstyr er litt mere moderne i designet selv om ELKO nå har kommet med ett nytt konsept kalt ELKO ONE som også er verdt å se på før man bestemmer design.
Hvorfor velge riktig lysbryter?
En dyktig elektriker fra Oslo og omegn med armene i kors

Hvordan koble til lysbryter?

Ring oss på 02424

Lysbryter Deksel og Tilbehør
  • Lysbryter deksel: Et lysbryter deksel beskytter bryteren og gir en estetisk finish. Det finnes i ulike stiler og materialer for å matche interiøret ditt.
Kontakt oss for hjelp

Trenger du ny lysbryter? Ta kontakt og få hjelp av en dyktig elektriker!