Telefon-ikon
02424
Ring og vi svarer på sekunder eller bruk kontaktskjema
En rosa Boligelektrikeren-bil
Kundelogin
En elektriker fra Asker som kan hjelpe deg med flytting av sikringsskap, skifte av innmat, elbil-lader, smartstyring av strømmen din, osv.

Ting kundene våre ofte lurer på

Her ser du noe av det vi ofte hjelper kundene våre med. Husk at den beste og raskeste hjelpen får du ved å ringe 02424 og snakke med oss.

Fra 1. juli 2022 er det krav om montering av ladeboks til elbil. Regelendringen gjelder for alle nye installasjoner, også fritidsboliger. Brannvernforeningen anbefaler alle å installere egen ladeboks for lading av elbil. En godkjent ladeboks, riktig installert, vil redusere faren for branntilløp betydelig. Ring 02424 så finner vi en løsning!

Alle faste elektriske installasjoner skal monteres, utbedres eller fjernes av fagfolk. Å bytte termostat er en rask og enkel operasjon for en elektriker. Selve byttingen bør ikke ta stort mer enn fem minutter.

Ja, det kan det være. Skjøteledninger er masseprodusert, ofte med tynne ledere og stikkontakt-padder av ulik kvalitet. Selv om de er testet og godkjent, er de ikke nødvendigvis trygge å bruke i hjemmet ditt. Skjøteledninger samler også ofte støv, noe som kan føre til kortslutning eller brannfare. Ta derfor heller kontakt med en elektriker som kan utvide kursen din slik at du får flere faste installerte stikkontakter.

Visste du forresten at det skal være minimum seks uttak bak TV-en din?

Vi synes det er lurt. LED downlights har flere fordeler. De gir like mye lys selv om de bruker bare en brøkdel av strømmen. De blir ikke varme, som gjør det tryggere med tanke på varmeutvikling i taket. LED har også lang levetid.

Det er krav til komfyrvakt i alle nye boliger. Kravet kom i 2010 og gjelder også dersom det legges opp ny kurs til komfyr i eldre boliger. De samme reglene gjelder for fritidsboliger. Selv om man ikke omfattes av kravet anbefaler vi alle å ha komfyrvakt i hjemmet.