Telefon-ikon
02424
Ring og vi svarer på sekunder eller bruk kontaktskjema
En rosa Boligelektrikeren-bil
KundeloginHøye strømpriser, les våre tips til stømsparing

Vinteren er i full sving og strømforbruket i de fleste norske hjem er høyt. Med høye strømpriser er det også viktig å se på hvor man kan spare eller fjerne eventuelle strømtyver. Med den kalde og mørke tiden jobber anlegget i full sving for å varme opp boligen og holde det lyst på mørke dager. Dette gjør at eldre elektriske anlegg kan oppleve feil eller overbelastet over tid.

«Faglig ansvarlige hos oss minner også om at det kan være små strømtyver på grunn av jordfeil i gamle sikringsskap. Dersom boligen har en mindre jordfeil som sikringsskapet ikke slår ut på vil det oppstå lekasjestrømmer som havner på strømregningen, men også kan føre til berøringsfare. Med nye jordfeilautomater slipper du denne bekymringen. Dette og mye mer vil vi få et bilde og oversikt over ved å komme ut på en el-sjekk hos deg. Det går raskt og vi finner fort ut tilstanden på anlegget når vi er på besøk.

Har du ting du er usikker eller lurer på besvarer vi også dette på stedet. Har du behovet for en rask gjennomgang og få en elektriker til å se gjennom anlegget ditt?

Vi tilbyr nå en komplett el-sjekk for totalt 732,- Dette inkluderer elektriker hos deg med kjøring og servicebil inkludert. En gjennomgang av det elektriske anlegget med faglige råd, anbefalinger og tips. Helt uforpliktende. Vi har gjennomført el-sjekk i Oslo og Viken siden 2000 tallet, avdekt feil og utbedret mange elektriske anlegg. Ring oss på 02424, så finner vi et tidspunkt som passer deg

Enovastøtte Ved å investere i termostat, tavlerele, måleravleser og HUB fra f.eks. CTM Lyng, kan man la automatikken styre strømmen til tider når den er billigst, samt unngå effekttopper i forbruket. Ved å integrere disse produktene, tilfredsstiller man dessuten kravet til Enovastøtte for smart strømstyring – Som betyr at du som kunde kan få tilbakebetalt opptil 35% av den totale investeringskostnaden. * les mer her Ta kontakt med oss for mer informasjon eller tilbud på oppgraderinger

Bestill El-Sjekk nå kun 732,-

Er det elektriske anlegget ditt som det skal? Flimrer det i lys, går sikringen ofte eller er det noe annet som spøker? – Vi kan komme på en el-sjekk og ta en gjennomgang av det elektriske anlegget. El-sjekken gjennomføres på 15-20 minutter og vil gi deg en god forståelse av overordnet tilstand på anlegget og evt. hva som burde utbedres.

Benytt sjansen nå til å få oversikt over det elektriske i boligen.

Ring oss på 02424

Passer det bedre for deg å skrive til oss, enn å ringe?

Det raskeste er å ringe oss, men vil du heller kommunisere skriftlig så bruk kontaktskjemaet. Vi svarer så snart vi kan.